Croisée GPS Zaloguj się

Geolokalizacja i prywatność

Co jest widoczne, co nie i jak zachowujesz kontrolę.

Do czego służy Twoja pozycja

Służy do wykrywania mijanek oraz do pokazywania Ci członków i wydarzeń w pobliżu. Najpierw przeglądarka prosi o Twoją zgodę, a możesz ją cofnąć w jej ustawieniach.

Co widzą inni zalogowani członkowie

Co widzi odwiedzający bez konta

Wyłącznie rozmyte zdjęcie profilowe, pseudonim, płeć, wiek, miasto, plan i przesuniętą pozycję. Pozostałe informacje z profilu, albumy i ulubione miejsca pozostają dla niego zamknięte.

Czego Twoja karta profilu i mapa nigdy nie pokazują

Jak stać się niewidocznym

Tryb ducha

Znikasz z mapy dla wszystkich lub dla wybranych osób. Niewidoczny dla wszystkich, nie generujesz już nowych mijanek.

Wycofanie z poznawania ludzi

Przełącznik w profilu wyłącza Cię z poznawania ludzi na tak długo, jak zechcesz.

Blokowanie

Zablokowana osoba nie może już do Ciebie pisać, widzieć Cię na mapie ani otwierać Twojej karty profilu.

Twoje dane

Możesz w każdej chwili zmienić profil lub usunąć konto. Okresy przechowywania i Twoje prawa opisano w polityce prywatności, a procedurę na stronie usuwania danych.

To może się miniemy?

Darmowa rejestracja w przeglądarce, bez instalowania czegokolwiek.

Załóż mój darmowy profil